Alles in één

Klantenservice UPC

Telefonisch: 0900-1580
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
Post-adres:
UPC Nederland
Postbus 320
8200AH Lelystad
Algemene voorwaarden

UPC

UPC, dochter van Liberty Global, Inc werd opgericht in 1995 en biedt haar klanten vandaag de dag een ruim aanbod aan telecom gerelateerde diensten aan. Je bent bijgevolg bij deze provider aan het juiste adres voor zowel digitale televisie en kabeltelevisie als breedbandinternet en uiteraard mogen ook telefoondiensten niet ontbreken. Het ruime aanbod aan diensten van deze provider zorgt er voor dat er tegemoet kan worden gekomen aan de vraag van een bijzonder grote doelgroep. Ben je niet op zoek naar één enkele dienst, maar wil je graag een compleet pakket afsluiten met zowel internet, telefonie als televisie? In dat geval kan je er steeds voor kiezen om gebruik te maken van één van de voordelige alles in 1 pakketten die deze provider aanbiedt. Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke diensten UPC jou allemaal te bieden heeft.

Alles in 1 pakketten van UPC

Wanneer je gaat overstappen naar een provider zoals UPC zal je ongetwijfeld aangetrokken worden door de diverse alles in 1 pakketten die door het bedrijf worden aangeboden. Deze pakketten zijn zeer interessant omdat ze er voor zorgen dat je voor al je verschillende diensten slechts over één enkel aanspreekpunt beschikt. In geval van problemen wordt je dan ook op een zo efficiënt mogelijke manier te woord gestaan. Daarnaast zijn de alles in 1 pakketten van UPC ook financieel interessant. Net omdat alle verschillende diensten in één pakket worden afgesloten wordt er steeds een zeer lage kostprijs gehanteerd.

2-in-1 pakketten UPC

UPC biedt haar klanten naast de alles in 1 pakketten ook zogenaamde 2-in-1 pakketten aan. Deze pakketten bieden je een combinatie van snel internet en digitale televisie. Steeds meer mensen kiezen er voor om geen gebruik meer te maken van een vaste telefoon omdat ze reeds over mobiele telefonie beschikken. Net omwille van deze reden zijn alles in 1 pakketten voor veel mensen niet altijd even geschikt. Wanneer ook jij graag gewoon gebruik wil maken van een pakket met internet en televisie in combinatie met je huidige mobiele telefoonabonnement, dan is het beslist interessant om te kiezen voor één van de 2-in-1 pakketten van UPC.