Alles in één

Klantenservice Stipte

Telefonisch: 0900-2351650
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Post-adres:
Stipte
Postbus 158
8200AD Lelystad
Algemene voorwaarden

Stipte

De provider Stipte, die voorheen bekend stond onder de naam Scarlet biedt een ruim aanbod aan telecom gerelateerde diensten voor in huis. Vroeger hadden mensen vaak voldoende met goedkope telefonie, maar tegenwoordig willen we allemaal ook graag kunnen genieten van snel internet en uiteraard mogen ook de vele interessante voordelen van digitale televisie niet ontbreken. Al deze mogelijkheden worden door Stipte aangeboden en dat in verschillende pakketten zodat je steeds kan genieten van een zo interessant mogelijke prijs. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek alles over het aanbod aan diensten van Stipte!

Verschillende pakketten

Stipte heeft er voor gekozen om haar klanten zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden. Net daarom werden verschillende pakketten in het leven geroepen die tegemoet komen aan de eisen van zowel kleine als grote gezinnen. Het spreekt voor zich dat het verbruik van een gezin aanzienlijke verschillen kan vertonen. Door een keuze te maken uit de diverse pakketten die worden aangeboden kan je er niet alleen voor zorgen dat je de beschikking krijgt over alle diensten waar je nood aan hebt, daarnaast kan je ook nog eens genieten van een zo laag mogelijke kostprijs. Door middel van de handige postcodecheck kan je daarnaast probleemloos controleren op welke snelheid je precies kan rekenen. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen en geniet je steeds van zo kwalitatief mogelijke diensten.

Voordelen van een abonnement bij Stipte

Als klant van de provider Stipte kan je steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. Je kan bijvoorbeeld onderling bellen met 50 procent korting, maar daarnaast beschik je ook steeds over een bepaald aantal gratis belminuten (deze zijn afhankelijk van het pakket van je keuze) en heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan zenderpakketten. Wil je daarnaast niet alleen thuis over een vaste lijn beschikken, maar wil je ook graag mobiel bellen met Stipte? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem!