Alles in één

Klantenservice OnsBrabantNet

Telefonisch: 040-7807800
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Post-adres:
OnsBrabantNet
Postbus 1046
5602BA Eindhoven
Algemene voorwaarden

OnsBrabantNet

De Nederlandse provider OnsBrabantnet heeft er bewust voor gekozen om haar internet aan te bieden via glasvezel. Dit is een zeer bewuste keuze. Steeds meer mensen en gezinnen hebben immers thuis nood aan uitermate stabiel internet. Dat is met een klassieke ADSL verbinding niet altijd mogelijk, zeker niet wanneer er veel mensen op hetzelfde ogenblik gebruik willen maken van de verbinding in kwestie. Door te kiezen voor internet via glasvezel wordt dit probleem in één klap opgelost en kan je rekenen op een uitermate snelle en stabiele internetverbinding. Uiteraard biedt OnsBrabantnet haar klanten veel meer dan internet alleen. Wil je graag kennismaken met het volledige aanbod aan diensten en producten van deze provider? Aarzel dan niet langer en lees snel verder!

Internet, televisie en telefonie

Naast een stabiele internetverbinding hebben we thuis uiteraard ook allemaal nood aan voordelige telefonie en willen we ons ook kunnen ontspannen door middel van interactieve of digitale televisie. Het spreekt voor zich dat OnsBrabantnet haar klanten ook deze mogelijkheden aanbiedt. Sterker nog, wanneer je meer dan één dienst afneemt is het zonder probleem mogelijk om deze aan elkaar te koppelen en in één enkel pakket af te sluiten. Dat is uiteraard zeer overzichtelijk en daarnaast is het financieel veelal ook nog eens veel interessanter.

Persoonlijke service

Als klant vindt je het uiteraard steeds erg belangrijk om te kunnen rekenen op een goede, professionele service. Dat is bij OnsBrabantnet niet anders. Sterker nog, deze provider heeft door de jaren heen aanzienlijk ingezet op een uitermate persoonlijke service voor haar klanten en dat heeft ze absoluut geen windeieren gelegd, in tegendeel. Wanneer je er voor kiest om klant te worden bij deze provider kan je niet alleen rekenen op persoonlijk contact met één van de diverse medewerkers van de provider, daarnaast worden problemen snel opgelost en verloopt ook de overstap steeds bijzonder vlot. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, indien je service erg belangrijk vindt heeft OnsBrabantnet je ongetwijfeld heel wat te bieden!