Alles in één

Klantenservice UPC

Telefonisch: 0900-1580
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
Post-adres:
UPC Nederland
Postbus 320
8200AH Lelystad
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van UPC

UPC biedt haar klanten zeer interessante alles in 1 pakketten aan, maar lang niet iedereen is op zoek naar een mogelijkheid om drie diensten in één keer af te sluiten. Steeds meer mensen willen bijvoorbeeld helemaal geen vaste telefoon in huis meer hebben omdat ze reeds over een zeer uitgebreid abonnement op vlak van mobiele telefonie beschikken. Voor deze mensen is het mogelijk interessant om te weten dat je eveneens de mogelijkheid hebt om een combinatie van internet en televisie in één pakket af te sluiten. Op deze manier ontvang je voor beide diensten slechts één enkele factuur en kan je veelal ook nog eens rekenen op een interessant voordeel. Meer weten? Ontdek dan snel de interessante mogelijkheden van het internet + televisie pakket van UPC!

Geen internet + televisie pakketten gevonden van UPC.

Drie verschillende 2 in 1 pakketten

De Nederlandse provider UPC biedt haar klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit in totaal drie verschillende 2 in 1 pakketten die zowel zijn voorzien van internet als van televisie. Afhankelijk van het pakket van je keuze zal de download & upload snelheid aanzienlijk variëren en uiteraard zijn ook het aanbod aan zenders en de mogelijkheden van digitale televisie op zich eveneens afhankelijk van het door jou gekozen abonnement. Hoe uitgebreider het pakket, des te hoger de kostprijs komt te liggen, maar toch ligt deze steeds aanzienlijk lager in vergelijking met wanneer je beide diensten individueel zou afsluiten.

Internet + televisie op maat bij UPC

Uiteraard zijn de drie voorgestelde pakketten telkens basispakketten en is het mogelijk om deze verder en vooral naar eigen inzicht aan te passen. Dat is in het bijzonder interessant voor mensen die bijvoorbeeld wel nood hebben aan ultrasnel internet maar die genoegen kunnen nemen met slechts een beperkt aanbod aan mogelijkheden op vlak van digitale televisie. Hoe dan ook, door de mogelijkheid om zelf je pakket op maat samen te stellen is het voor iedereen zonder probleem mogelijk om een pakket af te sluiten dat perfect zal weten te voldoen aan diens verwachtingen.