Alles in één

Klantenservice Telfort

Telefonisch: 0900-9596
(kosten: 0,50 EUR per eenmalig)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Post-adres:
Telfort
Postbus 217
2400AE Alphen aan den Rijn
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van Telfort

De alles in 1 pakketten die op de Nederlandse markt worden aangeboden mogen dan bijzonder interessant zijn, lang niet iedereen kan een dergelijk pakket gebruiken. Steeds meer mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om geen gebruik meer te maken van een vaste telefoonlijn bij hun thuis. Zij beschikken over een uitgebreid abonnement voor hun mobiele telefonie en dat is ruim voldoende. Blijft uiteraard wel het feit dat mensen wel graag thuis gebruik willen maken van snel internet en tegenwoordig mag eigenlijk ook interactieve of digitale televisie niet ontbreken. Wanneer je op zoek bent naar een mogelijkheid om deze beide diensten samen af te sluiten ben je bij de provider Telfort aan het juiste adres. Dit handige pakket biedt je immers het snelste internet en het meest uitgebreide aanbod op vlak van digitale televisie tegen een zeer interessant prijskaartje.

Internet + televisie pakketten van Telfort

Internet Instap + Interactieve TV

download
12Mb
upload
1Mb
€ 35,00
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en interactieve tv nu voor € 35,00 per maand

Internet Standaard + Interactieve TV

download
40Mb
upload
4Mb
€ 36,50
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en interactieve tv nu voor € 36,50 per maand

Internet Extra + Interactieve TV

download
80Mb
upload
8Mb
€ 40,50
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en interactieve tv nu voor € 40,50 per maand

Internet & televisie op maat bij Telfort

Het pakket internet + televisie van Telfort beschikt standaard over een uitgebreide waaier aan mogelijkheden. Toch vindt Telfort het zeer belangrijk om haar klanten nog te voorzien van de nodige keuzevrijheid. Het is bijgevolg dan ook mogelijk om naar eigen inzicht je pakket verder uit te breiden met bijvoorbeeld het pakket opnemen, interactieve televisie op een tweede toestel in huis en ga zo maar door. Door deze manier van werken wordt de standaard prijs van dit pakket zo beperkt mogelijk gehouden terwijl de mensen die er nood aan hebben toch de mogelijkheid hebben om hun abonnement verder uit te breiden. In ieder geval, televisie en internet op maat is bij Telfort absoluut geen enkel probleem!

Waarom kiezen voor internet + televisie van Telfort?

Natuurlijk kan je er zonder probleem voor kiezen om beide diensten apart af te sluiten, maar dat is niet interessant. Net omwille van het feit dat je kiest voor een combinatie van beide diensten kan niet alleen de kostprijs gedrukt worden, maar kan je ook nog eens rekenen op een zeer eenvoudige communicatie. In geval van problemen worden deze meteen voor je opgelost en beschik je steeds voor beide diensten slechts over één enkel aanspreekpunt!