Alles in één

Klantenservice Stipte

Telefonisch: 0900-2351650
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Post-adres:
Stipte
Postbus 158
8200AD Lelystad
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van Stipte

Iedereen heeft tegenwoordig in zijn of haar huis wel de beschikking over internet en televisie. Steeds meer mensen willen ook graag gebruikmaken van de mogelijkheden die verbonden zijn aan digitale of interactieve televisie. Wat velen echter niet weten is dat dit type televisie niet via de kabel, maar wel via het internet wordt aangesloten. Net omwille van deze reden bieden de meeste providers tegenwoordig speciale 2 in 1 pakketten aan die niet alleen zijn voorzien van internet, maar ook van televisie. Wil je ook graag gebruikmaken van een dergelijk interessant pakket en ben je op zoek naar een kwalitatieve en voordelige provider? In dat geval biedt Stipte je daarvoor een uiterst geschikte oplossing.

Geen internet + televisie pakketten gevonden van Stipte.

Waarom internet + televisie combineren?

Stipte biedt haar klanten de mogelijkheid om één pakket af te sluiten welke bestaat uit zowel internet als televisie. Het combineren van beide diensten in één enkel pakket brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Op deze manier ontvang je van Stipte bijvoorbeeld slechts één maandelijkse factuur waar de beide diensten in zijn opgenomen. Dat is echter niet alles. Door beide diensten te combineren kan je namelijk als klant ook rekenen op een interessant prijskaartje. Net omdat je meer dan één dienst afsluit zal de provider Stipte je namelijk graag voorzien van een bepaalde korting op beide diensten. Wanneer je een nieuw abonnement voor internet en televisie wenst af te sluiten is het dan ook zeker en vast interessant om gebruik te maken van een 2 in 1 pakket van Stipte.

Internet via ADSL, VDSL of glasvezel

Stipte biedt klanten die geïnteresseerd zijn in een snelle internetverbinding verschillende mogelijkheden. Je hebt als klant bij Stipte dan ook de keuze tussen een verbinding door middel van ADSL, VDSL of glasvezel. Indien je geïnteresseerd bent in een ultrasnelle internetverbinding door middel van glasvezel, dan dien je er wel rekening mee te houden dat deze niet overal zomaar beschikbaar is. Hoe dan ook is het geen enkel probleem om een snelle internetverbinding bij Stipte te combineren met televisie.