Alles in één

Klantenservice KPN

Telefonisch: 0800-0402
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Post-adres:
KPN
Postbus 2547
3000 GM Utrecht
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van KPN

De populaire Nederlandse provider KPN biedt haar klanten kwalitatief internet en zeer uitgebreide mogelijkheden op vlak van (interactieve) televisie. Je kan er als klant uiteraard voor kiezen om deze diensten individueel af te sluiten, maar je kan ze ook in één en dezelfde bundel aanvragen. Op deze manier krijg je meteen de beschikking over het beste internet tegen de scherpste prijs van KPN en kan je deze probleemloos combineren met een ruim aanbod aan zowel gewone als HD-zenders voor je televisie. Ook grote gezinnen die over een tweede televisie beschikken kunnen zich perfect behelpen met het internet + televisie pakket van KPN.

Geen internet + televisie pakketten gevonden van KPN.

Betrouwbaar en snel internet van KPN

Wanneer je internet en televisie gaat combineren bij KPN spreekt het voor zich dat je in eerste instantie graag rekening zult willen houden met de mogelijkheden en specificaties van het internet waarover je gaat beschikken. Het internet van KPN staat over het algemeen bekend als uiterst stabiel en zeer kwalitatief. Het netwerk heeft nauwelijks downtime en maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van een zo optimaal mogelijke netwerksnelheid. In ieder geval, wanneer je kiest voor snel internet van KPN zit je ongetwijfeld helemaal goed. Het internet van KPN is beschikbaar voor zowel particulieren als voor (kleine) bedrijven.

Interactieve televisie

Interactieve televisie staat voor televisie kijken via je internetverbinding. Het spreekt bijgevolg voor zich dat het net daarom voor de meeste gebruikers zeer interessant is om hun pakket met televisie te combineren met internet. Op deze manier beschik je niet alleen meteen over twee kwalitatieve diensten, je kan ze ook nog eens samen op een financieel interessantere manier afsluiten. Hoe dan ook, wil je overal in huis naar televisie kijken en ben je op zoek naar een kwalitatieve en financieel interessante bundel? In dat geval is internet + televisie van KPN voor jou ongetwijfeld interessant!