Alles in één

Klantenservice CanalDigitaal

Telefonisch: 0900 - 9323
(kosten: 1,00 EUR per gesprek)
Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
Post-adres:
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van CanalDigitaal

De provider Canal Digitaal biedt haar klanten de mogelijkheid om een uiterst interessant pakket af te sluiten met internet en telefonie. Uiteraard wil iedereen de dag van vandaag gebruik kunnen maken van voordelige telefonie en snel internet. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement met internet en telefonie om af te sluiten en wil je zeker zijn van een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding, dan ben je ongetwijfeld bij de provider Canal Digitaal aan het juiste adres.

Geen internet + televisie pakketten gevonden van CanalDigitaal.

Internet + bellen pakket op maat

Of je nu op zoek bent naar mogelijkheden op vlak van interactieve televisie of je goedkoop wil bellen of gewoon gebruik wil maken van snel internet, het is bij de provider Canal Digitaal allemaal en zonder probleem mogelijk. Door de mogelijkheid aan te bieden om een pakket op maat samen te stellen kan tegemoet worden gekomen aan de verwachtingen van alle klanten. Door te kiezen voor een 2 in 1 pakket met internet en bellen beschik je in geen tijd over niet alleen een stabiele internetverbinding tegen een optimale snelheid in combinatie met voordelige tarieven op vlak van telefonie. Tel daarbij op dat je steeds gratis kan bellen naar andere Canal Digitaal abonnees en je hebt meteen enkele zeer goede redenen om te kiezen voor een internet + bellen pakket van deze provider.

Drie standaard pakketten

Uiteraard laat Canal Digitaal haar klanten niet aan hun lot over en heeft ze er alvast voor gekozen om drie standaard pakketten op vlak van internet + bellen samen te stellen. Deze pakketten komen tegemoet aan de verwachtingen van een zeer uitgebreide doelgroep. Wanneer de pakketten toch niet helemaal voldoen aan jouw eisen is het zoals eerder aangegeven perfect mogelijk om deze naar eigen inzicht verder uit te breiden. Op deze manier kan een pakket worden samengesteld dat probleemloos zal weten te voldoen aan ieders verwachtingen. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een interessant en voordelig pakket met internet en telefonie, dan ben je bij de provider Canal Digitaal beslist aan het juiste adres!