Alles in één

Klantenservice Caiway

Telefonisch: 088- 2249 111
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Post-adres:
Caiway
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk
Algemene voorwaarden

Internet + televisie van Caiway

Bij Caiway wordt het pakket internet + televisie Caiway via het glasvezelnetwerk aangeboden. Glasvezel is een zeer dunne draad van glas waar lichtsignalen over verstuurd kunnen worden. Een glasvezelnetwerk is een betrouwbaar systeem, waarbij signalen snel verstuurd kunnen worden. Hierdoor is het een goede structuur voor internet en televisie netwerken.

Geen internet + televisie pakketten gevonden van Caiway.

Internet

Doordat het internet via een glasvezelnetwerk verloopt, is de internetsnelheid gelijk aan de snelheid van het licht. Je moet dan denken aan 500Mbit/s. Hierdoor gaat het uploaden van foto’s net zo snel als het downloaden van een filmpje. Bij andere internetmogelijkheden bestaan er vaak verschillen tussen de upload- en downloadsnelheden. Door de supersnelle mogelijkheden kun je op verschillende apparaten werken. Denk hierbij aan een smartphone, tablet, laptop of personal computer. Door het glasvezel ben je verzekerd van snel en betrouwbaar internet.

Televisie in HD kwaliteit

Met het basispakket van Caiway kun je meer dan 70 televisiezenders ontvangen waarvan 31 in Full HD kwaliteit. Daarnaast kun je 60 radiozenders ontvangen. Het basispakket kan opgewaardeerd worden naar pakketten met meer zenders en mogelijkheden. Met Full HD televisie kijk je naar een beeld dat drie keer scherper en kleurrijker is dan gewoon digitale televisie. Hierdoor wordt televisiekijken een nieuwe kijkervaring.

Interactieve televisie

Met interactieve televisie is het mogelijk om een programma op pauze te zetten. Je kunt programma’s opnemen, zodat je zelf kunt kiezen wanneer je jouw favoriete programma’s kijkt. Ook is het mogelijk om terug te spoelen tijdens live televisie kijken zodat je een mooi fragment nog eens kunt bekijken. Heb je een programma gemist op NPO 1, 2 of 3, je kunt tot 8 dagen televisieprogramma’s terugkijken. Met interactieve televisie is het ook mogelijk om films of series te huren wanneer er een keer niets leuks of interessants op de televisie is. Interactieve televisie is bij elk pakket als optie verkrijgbaar voor een klein maandbedrag.

Prachtig pakket

Kortom, door te kiezen voor de pakket internet + televisie Caiway kies je voor een prachtig pakket waarbij je verzekerd bent van snel internet en Full HD televisie via een betrouwbaar glasvezelnetwerk.