Alles in één

Klantenservice Ziggo

Telefonisch: 0900-1884
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 06:00 tot 00:00 uur.
Post-adres:
Ziggo
Postbus 43048
3540AA Utrecht
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van Ziggo

Het internet + bellen pakket van Ziggo biedt je mogelijkheden op maat om niet alleen op vlak van telefonie, maar ook op vlak van internet perfect te kunnen voldoen aan jouw verwachtingen. Of je nu gewoon nood hebt aan een snelle internetverbinding of je gebruik wenst te maken met het meest stabiele netwerk op de markt, het kan bij Ziggo allemaal. Denk je er eveneens aan om een pakket met internet en telefonie af te sluiten en wil je dat graag doen tegen een zeer interessant prijskaartje? In dat geval biedt Ziggo je alvast een uitstekende oplossing!

Geen internet + bellen pakketten gevonden van Ziggo.

Waarom kiezen voor internet van Ziggo?

Tegenwoordig hebben we eigenlijk allemaal wel nood aan een goede en stabiele internetverbinding die beschikt over een meer dan degelijke snelheid. Dat is niet meer dan normaal, maar vaak kost een dergelijk pakket nog een behoorlijke som geld, zeker wanneer je ook nog rekening dient te houden met andere telecom gerelateerde diensten zoals bijvoorbeeld telefonie. In ieder geval, het internet + bellen pakket van Ziggo maakt het mogelijk om standaard te genieten van een snelle internetverbinding met 30 Mbit/s download- en 3 Mbit/s uploadsnelheid. Het spreekt voor zich dat je dit 2 in 1 pakket steeds kan aanpassen op basis van je eigen wensen zodat steeds een pakket ontstaat dat perfect zal voldoen aan jouw verwachtingen.

Voordelig bellen naar vast en mobiel

Bij Ziggo geniet je als klant steeds van uiterst voordelige tarieven. Het is dan ook met andere woorden niet alleen mogelijk om voordelig te bellen naar vaste, maar ook naar mobiele nummers. Verder is het mogelijk om je pakket op vlak van telefonie uit te breiden met verschillende extra's. Op die manier wordt het bijvoorbeeld probleemloos mogelijk om ook tegen een interessanter tarief te bellen naar het buitenland. Wanneer je met andere woorden op zoek bent naar een goedkoop alternatief op vlak van telefonie die je ook nog eens perfect kan combineren met voordelig internet, dan is internet + bellen van Ziggo voor jou ongetwijfeld zeer interessant te noemen!