Alles in één

Klantenservice UPC

Telefonisch: 0900-1580
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
Post-adres:
UPC Nederland
Postbus 320
8200AH Lelystad
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van UPC

UPC staat bekend als een kwalitatieve provider die verschillende diensten aanbiedt waaronder uiteraard ook internet en telefonie. Bij deze Nederlandse provider is het zonder probleem mogelijk om een abonnement met zowel internet als telefonie af te sluiten. Je kan er voor kiezen om beide diensten individueel af te sluiten, maar je kan uiteraard ook kiezen voor één enkel pakket. Klanten van UPC kunnen ten allen tijde ook zelf hun pakket samenstellen waardoor een dienst wordt gecreëerd die zonder probleem zal kunnen voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen. Meer weten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel alles over internet + bellen bij UPC!

Geen internet + bellen pakketten gevonden van UPC.

Waarom internet + bellen bij UPC?

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om een pakket samen te stellen waarbij men de beschikking heeft over zowel internet als telefonie. UPC biedt haar klanten die mogelijkheid waardoor men steevast kan rekenen op een aantal interessante voordelen. Het is bijvoorbeeld zo dat je op deze manier niet twee, maar slechts één factuur per maand zal ontvangen. Hierdoor wordt de administratie reeds een stuk eenvoudiger en wordt je ook veel efficiënter geholpen in geval van problemen. Daarnaast kan je net omdat er twee diensten in één keer worden afgesloten veelal ook rekenen op een aanzienlijk interessantere kostprijs. Ben je met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om internet en telefonie in één pakket af te sluiten, dan is dat bij de provider UPC zonder enig probleem mogelijk!

Zelf pakket samenstellen

Je kan er aldus voor kiezen om gebruik te maken van één van de verschillende standaard pakketten, maar daarnaast is het bij de provider UPC ook mogelijk om helemaal zelf een pakket samen te stellen. Misschien heb je bijvoorbeeld wel helemaal niet voldoende aan internet en bellen alleen, en heb je ook nood aan televisie of aan andere diensten. Ook dat is perfect mogelijk. Anderzijds kan je natuurlijk ook gewoon een 2 in 1 pakket zelf samenstellen. Op deze manier bepaal je helemaal zelf welk verbruik je internetverbinding precies moet hebben, wat de gewenste snelheid is en ga zo maar door. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor telefonie. Door zelf je pakket samen te stellen bij UPC zorg je er hoe dan ook voor dat je steeds kan rekenen op een perfect pakket dat zonder probleem zal kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.