Alles in één

Klantenservice Telfort

Telefonisch: 0900-9596
(kosten: 0,50 EUR per eenmalig)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Post-adres:
Telfort
Postbus 217
2400AE Alphen aan den Rijn
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van Telfort

Telfort is een provider die haar internet en vaste telefonie aanbiedt op de netwerken van de grote providers KPN en Tiscali. Bij deze provider ben je aan het juiste adres wanneer je graag gebruik wil maken van een 2 in 1 of misschien zelfs een alles in 1 pakket. Het is bij Telfort dan ook zonder enig probleem mogelijk om een abonnement voor internet en telefonie samen af te sluiten. Op deze manier kan je niet alleen gebruikmaken van een snelle internetverbinding, maar kan je ook genieten van voordelige tarieven op vlak van telefonie. Lees snel verder en ontdek alles over internet en bellen bij Telfort.

Internet + bellen pakketten van Telfort

Internet Instap en Bellen

download
12Mb
upload
1Mb
€ 25,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 25,00 per maand

Internet Standaard en Bellen

download
40Mb
upload
4Mb
€ 26,50
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 26,50 per maand

Internet Extra en Bellen

download
80Mb
upload
8Mb
€ 30,50
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 30,50 per maand

Glasvezel Internet en Bellen 50Mb

download
50Mb
upload
50Mb
€ 40,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 40,00 per maand

Glasvezel Internet en Bellen 100Mb

download
100Mb
upload
100Mb
€ 45,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 45,00 per maand

Glasvezel Internet en Bellen 200Mb

download
100Mb
upload
100Mb
€ 52,50
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet en bellen nu voor € 52,50 per maand

Combineer internet en telefonie bij Telfort

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om meerdere diensten te combineren in één pakket en ze weten waarom. Ook de Nederlandse provider Telfort biedt haar gebruikers die mogelijkheid. Bij deze provider kan je zonder probleem bijvoorbeeld internet en telefonie bundelen in één enkel pakket. Dat is echter niet alles. Telfort voorziet haar klanten namelijk eveneens van de mogelijkheid om zelf te bepalen van welke diensten ze precies gebruik wensen te maken. Wie nood heeft aan sneller internet kan daar dan ook probleemloos voor kiezen. Heb je echter voldoende aan een standaard internetverbinding en wil je vooral een lagere kostprijs, dan is ook dat uiteraard geen enkel probleem. Hoe dan ook, door deze mogelijkheden kan je steeds een pakket met internet en telefonie op maat bij Telfort samenstellen en dat ook nog eens tegen een zo interessant mogelijke prijs.

Glasvezel internet en bellen

Telfort biedt haar klanten het zogenaamde glasvezel internet en bellen pakket aan. Dit pakket maakt het niet alleen mogelijk om te genieten van een ultrasnelle en stabiele internetverbinding, daarnaast kan je er ook nog eens uitermate voordelig mee bellen. Wanneer je op zoek bent naar een pakket met internet en telefonie dat perfect aan kan sluiten op je verwachtingen, dan kan het alvast bijzonder interessant zijn om even kennis te maken met de mogelijkheden van Telfort. Let wel, vooraleer een pakket met internet via glasvezel af te sluiten dien je een zogenaamde postcodecheck uit te voeren. Deze controle is nodig om te bepalen of glasvezel op je locatie beschikbaar is of niet.