Alles in één

Klantenservice Tele2

Telefonisch: 020-7544444
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:00 uur.
Post-adres:
Tele2 Nederland B.V.
Postbus 289
2400AG Alphen aan den Rijn
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van Tele2

De van oorsprong Zweedse telecomaanbieder Tele2 biedt haar klanten een ontzettend uitgebreid aanbod aan diensten. Je kan bij Tele2 wat dat betreft dan ook niet alleen terecht voor telefonie en internet thuis, maar ook onderweg kan je steeds genieten van de optimale kwaliteit van het Tele2 internet in combinatie met een scherpe kostprijs. Wanneer je er aan denkt om deze twee diensten af te sluiten kan het ook steeds interessant zijn om te kiezen voor een 2 in 1 pakket. Hierdoor wordt niet alleen de administratie eenvoudiger en wordt je sneller geholpen in geval van problemen, daarnaast wordt op deze manier ook de kostprijs vaak aanzienlijk gedrukt. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een mogelijkheid om internet en telefonie gezamenlijk af te sluiten? Dan zullen de pakketten van Tele2 ongetwijfeld weten te voldoen aan jouw verwachtingen.

Internet + bellen pakketten van Tele2

Internet Light & Bellen Basis

download
20Mb
upload
2Mb
€ 22,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 3 maanden € 10,00 per maand

Internet Basis & Bellen Basis

download
50Mb
upload
5Mb
€ 25,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 3 maanden € 10,00 per maand

Internet Extra & Bellen Basis

download
100Mb
upload
10Mb
€ 28,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 3 maanden € 10,00 per maand

Internet en bellen voor iedereen

Tele2 biedt haar klanten een aantal standaard pakketten die naar eigen inzicht verder aangepast of uitgebreid kunnen worden. Dat is bijzonder interessant, want op die manier ontstaat telkens een pakket dat probleemloos zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen. Tele2 biedt haar klanten overigens ook de mogelijkheid om internet via glasvezel te combineren met telefonie. Op deze manier geniet je niet alleen van een scherpe prijs, maar heb je meteen het snelste internet op de markt ter beschikking.

Gratis overstappen naar internet + bellen van Tele2

Wanneer je reeds over een abonnement met internet en telefonie bij een andere provider beschikt is het steeds zeer eenvoudig mogelijk om over te stappen. Wanneer je beide diensten wenst over te plaatsen naar Tele2 geniet je niet alleen van de gratis overstapservice, daarnaast kan je ook nog eens je bestaande telefoonnummer behouden. Op deze manier verloopt de overstap zo vlot mogelijk en kan je meteen genieten van de kwaliteit en de scherpe tarieven die Tele2 voor jou in petto heeft.