Alles in één

Klantenservice Stipte

Telefonisch: 0900-2351650
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Post-adres:
Stipte
Postbus 158
8200AD Lelystad
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van Stipte

Het afsluiten van twee verschillende diensten in één pakket wordt steeds interessanter. Steeds meer mensen zien de voordelen in van dergelijke pakketten, net omdat het zoveel eenvoudiger is dan wanneer de verschillende diensten afzonderlijk worden afgesloten. Het individueel afsluiten van internet en telefonie zorgt er namelijk niet alleen voor dat je iedere maand verschillende facturen krijgt voorgeschoteld, daarnaast ligt de gemiddelde kostprijs ook een stukje hoger dan wanneer je de diensten zou combineren. De provider Stipte heeft dat goed begrepen en heeft er voor gekozen om haar klanten steeds de mogelijkheid te bieden om hun diensten te combineren in één enkel pakket. Op deze manier ontstaat een compleet abonnement bestaande uit verschillende diensten die perfect aansluiten op de verwachtingen van de klant. Meer weten over het internet + bellen pakket van Stipte? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

Geen internet + bellen pakketten gevonden van Stipte.

Waarom kiezen voor internet + bellen van Stipte?

Stipte (voorheen bekend als Scarlet) staat bekend als een betrouwbare provider die niet alleen kwalitatieve, maar ook scherp geprijsde telecomdiensten aanbiedt. Kiezen voor internet en telefonie van Stipte is dan ook kiezen voor een kwalitatieve dienstverlening zonder dat het je veel geld hoeft te kosten. Het internet van Stipte kan trouwens op verschillende manieren worden afgesloten. Je kan als klant kiezen voor een klassieke DSL verbinding met optimale verbindingssnelheid, maar je kan ook kiezen voor het absolute neusje van de zalm op vlak van internet, namelijk een verbinding via glasvezel. Voor welke mogelijkheid je ook wenst te kiezen, het is steeds en zonder probleem mogelijk om het door jou gewenste internet te combineren met de telefonie die het best voldoet aan jouw verwachtingen.

Overstappen naar internet + bellen van Stipte

Lang niet alle klanten kiezen er voor om hun eerste abonnement bij Stipte af te sluiten. Wanneer je reeds één of meerdere abonnementen bij een andere provider hebt lopen is het echter steeds mogelijk om over te stappen naar Stipte. Door gebruik te maken van de handige overstapservice zorg je er voor dat je in geen tijd kan genieten van de uitgebreide en interessante mogelijkheden die verbonden zijn aan het internet + bellen pakket van Stipte.