Alles in één

Klantenservice OnsBrabantNet

Telefonisch: 040-7807800
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Post-adres:
OnsBrabantNet
Postbus 1046
5602BA Eindhoven
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van OnsBrabantNet

Vroeger kozen mensen er steevast voor om al hun diensten individueel af te sluiten. Daar is op zich niets mis mee, ware het niet dat, dat alles behalve overzichtelijk was en dat ze op die manier vaak met een hoger prijskaartje te maken kregen. OnsBrabantnet biedt haar klanten echter de mogelijkheid om verschillende diensten samen te combineren in één enkel pakket. Op deze manier ontvang je niet alleen slechts één factuur, daarnaast kan je ook nog eens bellen en internetten tegen een uiterst interessant prijskaartje. Meer weten? Ontdek dan snel de voordelen van een 2 in 1 pakket met internet en telefonie bij de provider OnsBrabantnet!

Geen internet + bellen pakketten gevonden van OnsBrabantNet.

Voordelig bellen met OnsBrabantnet

Allereerst biedt OnsBrabantnet haar klanten een aantal uiterst interessante pakketten met telefonie aan. Deze standaard pakketten kunnen naar eigen inzicht aangepast of uitgebreid worden, maar je kan er ook voor kiezen om je telefonie te combineren met een pakket met internet. Op deze manier beschik je in één klap niet alleen over stabiel internet, maar eveneens over voordelig telefonie die toch probleemloos zal weten te voldoen aan je verwachtingen. Hoe dan ook, wanneer je beide diensten bij OnsBrabantnet wenst af te sluiten kan een zogenaamd 2 in 1 pakket voor jou de perfecte oplossing betekenen.

Glasvezel van OnsBrabantnet

Iedereen wil vandaag de dag graag gebruikmaken van een zo snel en vooral stabiel mogelijke internetverbinding. De provider OnsBrabantnet voorziet haar klanten op dat vlak van een divers aanbod aan mogelijkheden. Je kan uiteraard kiezen voor de gewone klassieke ADSL verbinding, maar daarnaast biedt ze eveneens de mogelijkheid aan om internet via glasvezel af te sluiten. Wanneer je gebruik wenst te maken van een dergelijke ultrasnelle internetverbinding dien je steeds eerst een postcodecheck uit te voeren om na te gaan of glasvezel op jouw locatie al dan niet beschikbaar is. Is dat niet het geval, dan zal je dus aangewezen zijn op de ADSL verbinding van OnsBrabantnet.