Alles in één

Klantenservice CanalDigitaal

Telefonisch: 0900 - 9323
(kosten: 1,00 EUR per gesprek)
Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
Post-adres:
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van CanalDigitaal

Steeds meer mensen vinden het fijn om verschillende diensten bij één en hetzelfde bedrijf onder te kunnen brengen. Dat is ook niet meer dan normaal, aangezien ze op die manier te maken krijgen met minder papierwerk en ze vervolgens ook nog eens kunnen rekenen op een aanzienlijk lagere kostprijs. Indien je op zoek bent naar een goedkope manier om internet en televisie te combineren, dan biedt Canal Digitaal je op dat vlak alvast een aantal interessante mogelijkheden. Wil je deze mogelijkheden graag ontdekken? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden van internet + televisie van Canal Digitaal snel!

Geen internet + bellen pakketten gevonden van CanalDigitaal.

Internet + televisie pakketten Canal Digitaal

Als klant van Canal Digitaal kan je een keuze maken uit in totaal drie verschillende pakketten die uiteraard stuk voor stuk over hun eigen mogelijkheden beschikken. Alle pakketten met internet + televisie bieden je niet alleen een groot aantal zenders, maar daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om op te nemen en live televisie te pauzeren en ga zo maar door. Uiteraard kan je bij alle pakketten ook steeds rekenen op kwalitatief en snel internet. Alle pakketten van Canal Digitaal zijn standaard voorzien van snelheden tot 50 Mb/s. Indien je op zoek bent naar een voordelige manier om internet en televisie op een voordelige manier in één pakket af te sluiten, dan is een internet + televisie pakket van Canal Digitaal voor jou ongetwijfeld zeer interessant!

Alleenrecht voor digitale televisie via satelliet

Canal Digitaal is de enige aanbieder in Nederland die digitale televisie aanbiedt via de satelliet. Deze provider heeft daarvoor het alleenrecht verkregen waardoor er op dat vlak geen concurrentie op de markt te bespeuren valt. Toch is kiezen voor digitale televisie van Canal Digitaal kiezen voor een ruim aanbod aan mogelijkheden in combinatie met een scherpe kostprijs. Digitale televisie van Canal Digitaal biedt je een zeer ruim aanbod aan (HD) zenders en dat in combinatie met alle mogelijkheden die digitale televisie zo interessant maken. Tel daarbij op dat je, je pakket naar eigen inzicht kan samenstellen en er is geen enkele reden waarom je er niet voor zou kiezen om gebruik te maken van digitale televisie van Canal Digitaal!