Alles in één

Klantenservice Caiway

Telefonisch: 088- 2249 111
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Post-adres:
Caiway
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk
Algemene voorwaarden

Internet + bellen van Caiway

Het pakket internet+bellen Caiway gaat via de glasvezel. Glasvezel is een dunne sterke draad van glas, die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden kan versturen. Hierdoor is het ideaal om internet en telefonie via glasvezel te laten verlopen.

Geen internet + bellen pakketten gevonden van Caiway.

Internet

Bij Caiway is de internetsnelheid gelijk aan de snelheid van het licht. Het kan wel gaan tot 500 Mbit/s. Het uploaden gaat net zo snel als het downloaden, dat is bij andere internetvormen niet zo. Door de glasvezel is het mogelijk om razendsnel foto’s te uploaden, filmpjes te streamen of grote bestanden te e-mailen. Het is mogelijk om op meerdere apparaten tegelijk internet te hebben. Dit betekent dus dat de één op de laptop kan werken, terwijl anderen op hun smartphone of tablet bezig zijn.

Telefonie

Bellen gaat bij Caiway ook via het glasvezel netwerk. Door het glasvezel netwerk ontstaat er een loepzuiver geluid, wat het bellen erg prettig maakt. Er is een standaard laag start- en minuuttarief, waardoor je voordelig uit bent. Ook voor internationaal bellen is er een laag tarief afgesproken. Gelukkig is het mogelijk om je eigen telefoonnummer te behouden, dit is gratis. Dit moet je wel even goed aangeven bij het afsluiten van het abonnement. Ook de overstapservice is gratis bij Caiway. Het basispakket is uit te breiden met bijvoorbeeld altijd gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland of andere opties. Kijk hiervoor op internet voor de precieze mogelijkheden.

Caiway is een interessante aanbieder

Voor de mogelijkheden die er bestaan voor het internet en de telefonie kun je op het internet kijken. Hier kun je de tarieven en specificaties vinden, waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die Caiway je biedt. Het is ook mogelijk om te kijken wat andere aanbieders te bieden hebben, waardoor het duidelijk zal worden dat het pakket internet+bellen Caiway zeer interessant is.