Alles in één

Klantenservice Ziggo

Telefonisch: 0900-1884
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 06:00 tot 00:00 uur.
Post-adres:
Ziggo
Postbus 43048
3540AA Utrecht
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Ziggo

Internet is de toekomst. Dit wordt reeds tientallen jaren lang gezegd en deze stelling zal naar de toekomst toe ongetwijfeld alleen maar verder bevestigd worden. Het is net daarom belangrijk om nu reeds te kiezen voor internet dat helemaal klaar is voor de toekomst. Wat dat betreft biedt internet via glasvezel van Ziggo je de perfecte oplossing. Dit ultrasnelle en vooral ook ultrastabiele internet maakt het mogelijk om de zwaarste toepassingen probleemloos uit te voeren. Of je nu ultrasnel wil gamen, streamen of andere taken wil uitvoeren, het kan allemaal zonder probleem door gebruik te maken van internet via glasvezel van Ziggo.

Geen glasvezel pakketten gevonden van Ziggo.

Waarom glasvezel van Ziggo?

Ziggo biedt haar klanten een ruim aanbod aan internetverbindingen aan, gaande van een klassieke verbinding via de kabel tot een ultrasnelle verbinding via glasvezel. De meeste mensen beschikken vandaag de dag over een verbinding via de kabel. Daar is niets mis mee, maar een dergelijke verbinding kan op een bepaald ogenblik onstabiel worden of snelheid verliezen wanneer deze bijvoorbeeld door meerdere systemen tegelijkertijd wordt gebruikt. Tegenwoordig is dat ook niet zo ondenkbaar, want naast onze laptop of computer maken we ook via onze smartphone, tablet en andere systemen verbinding met het internet. Zeker wanneer je met andere woorden een groot gezin hebt kan het beslist de moeite waard zijn om te kiezen voor internet via glasvezel van Ziggo.

Stabiele en ultrasnelle verbinding voor thuiswerkers

Steeds meer mensen beschikken over de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Dat is natuurlijk zeer interessant en biedt je een ruime waaier aan op vlak van mogelijkheden, maar dan heb je natuurlijk wel nood aan een kwalitatieve en ultrasnelle internetverbinding. In het bijzonder voor thuiswerkers kan het interessant zijn om gebruik te maken van een glasvezelabonnement van Ziggo. Op deze manier beschik je over een ongekend stabiele en snelle internetverbinding die er voor zorgt dat zaken zoals een videoconference, het snel willen uploaden van extra grote bestanden, etc. geen enkel probleem meer zullen vormen.