Alles in één

Klantenservice XS4ALL

Telefonisch: 020-3987666
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
Post-adres:
XS4ALL Internet B.V.
Postbus 1848
1000BV Amsterdam
Algemene voorwaarden

Glasvezel van XS4ALL

Er zijn tal van interessante voordelen verbonden aan internet via glasvezel van Xs4all. In eerste instantie biedt dit ultra snel internet je de mogelijkheid om altijd optimaal te genieten van de vele mogelijkheden die het internet je te bieden heeft. Daarnaast denken internetgebruikers nog steeds vaak dat internet via glasvezel erg duur is, maar ook dat is bij Xs4all beslist niet het geval. Wanneer je niet alleen op zoek bent naar ultra snel, maar ook ultra stabiel internet tegen een zeer interessant prijskaartje, dan is het beslist de moeite waard om even kennis te maken met de diverse pakketten die worden aangeboden door Xs4all!

Glasvezel pakketten van XS4ALL

Glasvezel Compact

download
20Mb
upload
20Mb
€ 32,50
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet voor een vaste prijs per maand

Glasvezel Smart

download
50Mb
upload
50Mb
€ 41,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 40,00 per maand

Glasvezel Plus

download
100Mb
upload
100Mb
€ 51,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 40,00 per maand

Glasvezel Pro

download
500Mb
upload
500Mb
€ 61,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 40,00 per maand

Verschillende abonnementen

Xs4all voorziet haar klanten van een divers aanbod aan pakketten met internet. Dat is interessant, want lang niet iedereen zal uiteraard nood hebben aan de beste snelheid. Wie slechts sporadisch zijn of haar internet gebruikt kan dan ook zonder probleem kiezen voor een aanzienlijk voordeliger pakket. Eveneens opvallend is dat je bij Xs4all bij de pakketten met internet voor thuis ook steeds een pakketje met mobiel internet ontvangt. Op deze manier kan je waar dan ook genieten van het ultra snelle internet van Xs4all. Moet het allemaal net nog iets sneller gaan en wil je zeker zijn van een zo optimaal mogelijke internetverbinding? In dat geval is internet via glasvezel van Xs4all voor jou ongetwijfeld zeer interessant!

Glasvezel voor de prijs van DSL

Kenmerkend voor het internet van Xs4all is niet alleen het bijzonder beperkt aantal storingen, maar ook het feit dat je zomaar internet via glasvezel kan krijgen voor dezelfde prijs als DSL. Er is hier slechts één voorwaarde aan verbonden en dat is uiteraard dat glasvezel op jouw locatie mogelijk is. Hoe dan ook is dit een perfecte oplossing voor gezinnen die wanhopig op zoek zijn naar een mogelijkheid om hun internet ten allen tijde stabiel te laten draaien. Vaak lukt dat helemaal niet wanneer er een groot aantal systemen met het internet worden verbonden, maar door gebruik te maken van internet via glasvezel van Xs4all is dat absoluut geen enkel probleem!