Alles in één

Klantenservice Tele2

Telefonisch: 020-7544444
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:00 uur.
Post-adres:
Tele2 Nederland B.V.
Postbus 289
2400AG Alphen aan den Rijn
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Tele2

Denk je er aan om over te stappen naar de provider Tele2 en wil je graag kunnen genieten van zo snel mogelijk internet? In dat geval is het beslist de moeite waard om even de mogelijkheden van internet via glasvezel bij Tele2 onder de loep te nemen. Internet via glasvezel is aanzienlijk sneller en kwalitatiever dan een gewone DSL verbinding. Vooral voor grote gezinnen en voor mensen die permanent nood hebben aan een snelle en stabiele internetverbinding kan het zeer interessant zijn om te kiezen voor glasvezel. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een verbinding via glasvezel van Tele2? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

Geen glasvezel pakketten gevonden van Tele2.

Waarom een postcodecheck uitvoeren?

Hoe interessant gebruikmaken van een verbinding via glasvezel ook mag zijn, het is jammer genoeg ook vandaag de dag nog steeds zo dat deze lang niet overal beschikbaar is. Door gebruik te maken van een zogenaamde postcodecheck kan je er echter zeer eenvoudig en snel achter komen of er op jouw adres gebruik kan worden gemaakt van internet via glasvezel of niet. Is dat het geval, dan kan je een kijkje nemen in één van de verschillende pakketten die door Tele2 worden aangeboden. Is verbinding via glasvezel op jouw adres nog niet mogelijk, dan zal je jammer genoeg voorlopig nog verplicht zijn om gebruik te maken van internet door middel van een DSL verbinding.

Zelf pakket met glasvezel samenstellen

Uiteraard is internet niet de enige dienst die door Tele2 wordt aangeboden. Naast internet via de glasvezel kiezen mensen er bijvoorbeeld eveneens voor om er hun telefonie en interactieve televisie af te sluiten. Ook voor deze laatste kan het interessant zijn om over internet via de glasvezel te beschikken. Wanneer je gebruik maakt van een klassieke DSL verbinding kan intensief gebruik van internet in combinatie met interactieve televisie een grote druk uitoefenen op je internetverbinding. Door gebruik te maken van een ultra snelle en ultra stabiele glasvezelverbinding vormt dit geen enkel probleem. Tele2 biedt je trouwens zonder probleem de mogelijkheid om zelf een pakket met glasvezel samen te stellen tegen een zeer interessant prijskaartje.