Alles in één

Klantenservice Stipte

Telefonisch: 0900-2351650
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Post-adres:
Stipte
Postbus 158
8200AD Lelystad
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Stipte

Stipte welke voorheen bekend stond onder de naam Scarlet biedt haar klanten een ruim aanbod aan mogelijkheden aan om gebruik te kunnen maken van een snelle internetverbinding. Vroeger werd het internet slechts voor een handvol toepassingen gebruikt, maar dat is vandaag de dag wel even anders. Muziek luisteren, een filmpje kijken, een spelletje spelen, het kan allemaal via het internet, maar dat zorgt er uiteraard voor dat niet alleen het verbruik gaat toenemen, maar dat ook de belasting van je internetverbinding aanzienlijk groter wordt. In bepaalde gevallen blijkt deze zelfs ontoereikend waardoor de verbinding gevoelig trager wordt of zelfs helemaal wegvalt. In deze situaties kan internet via glasvezel van Stipte voor jou de perfecte oplossing betekenen!

Geen glasvezel pakketten gevonden van Stipte.

Keuze tussen ADSL, VDSL en glasvezel

Stipte heeft er voor gekozen om haar klanten de keuze te bieden tussen alle mogelijke vormen van snel internet. Wanneer je graag gebruik wenst te maken van een echt snelle internetverbinding kan je dan ook kiezen voor internet via ADSL, VDSL of glasvezel. De prijsverschillen tussen de diverse pakketten zijn minimaal, maar waarom zou je dan precies moeten kiezen voor glasvezel? Zeer eenvoudig. Vooral grote gezinnen connecteren vaak een groot aantal systemen tegelijkertijd met het internet. Op deze manier wordt de internetverbinding zeer intensief belast waardoor er vertragingen kunnen ontstaan of waardoor er zelfs zomaar downtime kan optreden. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn en niet in die situaties biedt internet via de glasvezel van Stipte je een interessante oplossing. Hoeveel systemen je ook met het internet zal verbinden, je zal steeds kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke snelheid.

Maandelijks opzegbaar

Indien je er voor kiest om gebruik te maken van internet via glasvezel van Stipte kan je na de looptijd van één jaar je abonnement maandelijks opzeggen. Dat is interessant voor mensen die bijvoorbeeld over een bepaalde vrijheid willen kunnen blijven beschikken. Merk je op een bepaald ogenblik dat het internet via glasvezel van Stipte toch niet meer voldoet aan je verwachtingen of loopt er een promotie bij een andere provider, dan kan je met andere woorden steeds en zonder gezeur maandelijks overstappen. Het mag duidelijk zijn, kiezen voor internet via glasvezel van Stipte brengt zeer veel interessante voordelen met zich mee!