Alles in één

Klantenservice Online

Telefonisch: 0900-9515
(kosten: 0,50 EUR per eenmalig)
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag en feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur.
Post-adres:
Online.nl
Postbus 16156
2500BD Den Haag
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Online

Lange tijd hebben mensen gedacht dat internet via glasvezel enorm duur was. Het klopt inderdaad dat er een prijsverschil kan ontstaan tussen een pakket met glasvezel en een pakket die gebruik maakt van een gewone DSL verbinding, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Daarnaast bieden de meeste providers hun klanten de mogelijkheid om zelf een pakket met glasvezel samen te stellen of hun internet te combineren met andere diensten in één en hetzelfde pakket. Wanneer je er ook aan denkt om gebruik te maken van een internetverbinding via glasvezel van Online, dan is het steeds interessant om op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden waarover je beschikt. Lees dan ook snel verder en ontdek alles over het ultrasnelle en stabiele internet van Online!

Glasvezel pakketten van Online

Glasvezel Internet Start

download
50Mb
upload
50Mb
€ 40,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet voor een vaste prijs per maand

Glasvezel Internet Extra

download
60Mb
upload
60Mb
€ 45,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet voor een vaste prijs per maand

Glasvezel Internet Power

download
100Mb
upload
100Mb
€ 50,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Internet voor een vaste prijs per maand

Drie alles in 1 glasvezel pakketten

Het spreekt voor zich dat Online meer diensten aanbiedt dan enkel en alleen internet via de glasvezel. Wanneer je er graag voor wil kiezen om bijvoorbeeld ook telefonie en televisie af te sluiten via deze provider, dan kan het financieel interessant zijn om gebruik te maken van een zogenaamd alles in 1 pakket met glasvezel. Online biedt haar klanten op deze manier uitermate complete pakketten aan die zijn voorzien van het snelste internet op de markt. Bijgevolg kan je ongestoord en zonder enig probleem met het hele gezin genieten van het beste wat het internet te bieden heeft en dat inclusief interactieve televisie.

Internet via glasvezel van Online

Vooraleer een pakket met internet via glasvezel van Online aan te vragen zal je genoodzaakt zijn om eerst een zogenaamde postcodecheck uit te voeren. Deze controle is nodig om na te gaan of er op jouw locatie al dan niet gebruik kan worden gemaakt van een verbinding via glasvezel. Jammer genoeg is deze namelijk nog lang niet overal beschikbaar waardoor mensen soms verplicht zijn aangewezen op de mogelijkheden van een gewone DSL verbinding. Het mag dan ook duidelijk zijn, vooraleer internet via glasvezel van Online aan te vragen is het uitvoeren van deze controle een absolute must.