Alles in één

Klantenservice Fiber

Telefonisch: 020-7605040
(kosten: 0,00 EUR per normaal)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
Post-adres:
Fiber Nederland
Postbus 71387
1008BJ Amsterdam
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Fiber

Steeds meer mensen die intensief gebruikmaken van hun internetverbinding kiezen er voor om over te stappen van de klassieke verbinding via de kabel naar internet via glasvezel. De reden daarvoor is zeer eenvoudig, internet via glasvezel is namelijk een behoorlijk stuk stabieler en sneller dan het klassieke internet dat we allemaal reeds jarenlang kennen. Vooral wanneer je een groot gezin hebt en er met andere woorden intensief gebruik wordt gemaakt van de internetverbinding thuis is gebruikmaken van internet via de glasvezel van Fiber zeker en vast een aanrader!

Glasvezel pakketten van Fiber

Internet 50Mb

download
50Mb
upload
50Mb
€ 39,95
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 19,95 per maand

Internet 100Mb

download
100Mb
upload
100Mb
€ 44,95
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 24,95 per maand

Internet 200Mb

download
200Mb
upload
200Mb
€ 54,95
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 34,95 per maand

Internet 500Mb

download
500Mb
upload
500Mb
€ 64,95
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: De eerste 6 maanden voor € 44,95 per maand

Iedereen tegelijkertijd supersnel internetten

We vertellen je ongetwijfeld niets nieuws wanneer we zeggen dat tijden veranderen. Vroeger had een gezin één enkele computer, werd er gewoon via de kabel naar televisie gekeken en werd muziek beluisterd door gebruik te maken van een cd in plaats van te streamen via internet. Kinderen hadden nog geen tablet of een laptop waardoor zij geen druk uitoefenden op je internetverbinding. Tegenwoordig is alles echter anders. Kinderen maken van jongs af aan gebruik van een tablet of laptop die is aangesloten op het internet en ook volwassenen maken nagenoeg dagelijks diverse uren gebruik van hun internetverbinding. Wanneer je tegelijkertijd verschillende systemen met het internet gaat verbinden oefent dat een bepaalde druk uit op je internetconnectie waardoor deze trager kan werken of zelfs kan crashen. Door gebruik te maken van supersnel internet via de glasvezel van Fiber kan je dit probleem perfect voorkomen!

Glasvezel pakketten van Fiber

Mensen denken nog steeds vaak dat internet via de glasvezel bijzonder duur is, maar dat is absoluut niet het geval, in tegendeel zelfs. Fiber maakt gebruik van verschillende pakketten die stuk voor stuk over hun eigen capaciteit en snelheden beschikken. Op deze manier kiest iedere gebruiker voor het pakket dat het best voldoet aan diens verwachtingen en dat ook nog eens tegen de laagst mogelijke kostprijs. Hoe dan ook, wanneer je problemen ondervindt met je huidige internetverbinding en je op zoek bent naar een mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van echt supersnel internet, dan is het beslist een aanrader om even kennis te maken met internet via glasvezel van Fiber!