Alles in één

Klantenservice CanalDigitaal

Telefonisch: 0900 - 9323
(kosten: 1,00 EUR per gesprek)
Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
Post-adres:
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
Algemene voorwaarden

Glasvezel van CanalDigitaal

Canal Digitaal staat in eerste instantie uiteraard bekend als een provider die het mogelijk maakt om digitale televisie te kijken via de satelliet, maar deze provider biedt haar klanten nog veel meer mogelijkheden. Wat bijvoorbeeld te denken van de mogelijkheid om verbinding met internet te maken door middel van glasvezel? De meeste mensen maken nog steeds gebruik van een DSL verbinding en hoewel daar helemaal niets mis mee is kan het allemaal nog veel sneller en stabieler. Wil je ook gebruikmaken van het snelste internet op de markt? Aarzel dan niet langer en kies voor een glasvezelabonnement van Canal Digitaal!

Geen glasvezel pakketten gevonden van CanalDigitaal.

Waarom kiezen voor glasvezel van Canal Digitaal?

De nood aan een internetverbinding via glasvezel wordt steeds groter. Steeds meer mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om van thuis uit te werken en dan is internet via glasvezel uiteraard ideaal. Deze internetverbindingen zijn bijzonder stabiel en zijn probleemloos in staat om een zo optimaal mogelijke verbinding te garanderen. Standaard is een draadloze modem in alle pakketten inbegrepen. Deze modem zorgt er voor dat je niet alleen met één toestel, maar wel met verschillende systemen verbinding kan maken met het internet. In ieder geval, wanneer je op zoek bent naar een zo optimaal mogelijke internetverbinding, dan is gebruikmaken van internet via glasvezel van Canal Digitaal voor jou ongetwijfeld bijzonder interessant.

Verschillende glasvezelabonnementen

Canal Digitaal heeft er voor gekozen om verschillende pakketten met internet via glasvezel in het leven te roepen. Standaard beschikken de internet via glasvezel pakketten van Canal Digitaal over een optimale snelheid van 500 Mb/s. Dat is natuurlijk bijzonder interessant voor grote gezinnen of bijvoorbeeld mensen die van thuis uit willen werken. Zij beschikken op deze manier over een uiterst stabiele internetverbinding die moeiteloos grote bestanden kan downloaden en versturen, verschillende systemen tegelijkertijd kan connecteren en ga zo maar door. Heb je helemaal geen nood aan een dergelijke zware en ultrasnelle internetverbinding, dan kan je kiezen voor een pakket met een beperktere snelheid tegen een eveneens lager prijskaartje. Hoe dan ook, net door gebruik te maken van meer dan één abonnement met glasvezel wordt probleemloos tegemoet gekomen aan de verwachtingen van alle klanten en dat is uiteraard waar het allemaal om draait.