Alles in één

Klantenservice Caiway

Telefonisch: 088- 2249 111
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Post-adres:
Caiway
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk
Algemene voorwaarden

Glasvezel van Caiway

Caiway staat bekend als een aanbieder van internet, telefonie en televisie via het glasvezelnetwerk. Internet, telefonie en televisie kunnen ook aangeboden worden via de kabel, de ether of ADSL. Maar het nieuwste van het nieuwste is het glasvezelnetwerk. En dat is iets wat Caiway heeft omarmd. Via glasvezel bieden zij de verschillende diensten aan.

Glasvezel pakketten van Caiway

Glas G75

download
75Mb
upload
75Mb
€ 43,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Glas G250

download
250Mb
upload
250Mb
€ 54,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Glas G500

download
500Mb
upload
500Mb
€ 65,00
Bestellen

Contractduur: 1 jaar

Wat is glasvezel

Glasvezel is een zeer dunne draad van glas. Je kunt het vergelijken met de dikte van een haar. De signalen van internet, televisie en telefoongesprekken worden omgezet in een digitaal signaal, wat bij glasvezel inhoudt dat het omgezet wordt in lichtsignalen die aan en uit gaan. Je kunt het ook wel vergelijken met morse-code. Deze lichtsignalen gaan razendsnel en in alle kleuren van de regenboog. Hierdoor is glasvezel supersnel, het kan zo snel als het licht gaan, en heeft het een enorme bandbreedte.

Glasvezelnetwerk

Je kunt een glasvezelnetwerk vergelijken met een boom. Als eerste heb je de stam van eenboom, dit is een dikke kabel die om een stad heenligt. Aan een stam zitten allemaal takken vast, dat zijn de kabels die de verschillende wijken ingaan. In de wijk worden de kabels verder verdeeld, zodat er twijgjes aan de takken komen. Uiteindelijk heeft ieder huis zijn eigen glasvezelkabel. Hierdoor is er een rechtstreekse verbinding met het internet. Dit in tegenstelling tot vroegere systemen, dan was er nog een wijk-verdeelkast die voor problemen kon zorgen, of was de afstand tot de centrale te lang.

Caiway en glasvezel

Bij Caiway kunt je terecht als je op zoek bent naar de supersnelle mogelijkheden voor het internet, telefonie en televisie. Door de glasvezel krijg je bij Caiway supersnel internet, de beste beeldkwaliteit op televisie en heldere telefoongeluiden. En dit kunnen ze vooral leveren doordat Caiway via het glasvezelnetwerk hun diensten aanbiedt. Kijk op internet voor de mogelijkheden en maandprijzen.