Alles in één

Klantenservice CanalDigitaal

Telefonisch: 0900 - 9323
(kosten: 1,00 EUR per gesprek)
Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
Post-adres:
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
Algemene voorwaarden

CanalDigitaal

Wanneer je op zoek bent naar een mogelijkheid om digitale televisie te kijken via de satelliet dan ben je in Nederland aangewezen op de provider Canal Digitaal. Dit bedrijf richt zich uitsluitend op de Nederlandse markt en heeft hiervoor eveneens het alleenrecht verworven. Door de jaren heen heeft Canal Digitaal er voor gekozen om haar aanbod aan diensten op de Nederlandse markt verder uit te breiden. Tegenwoordig ben je bij dit bedrijf dan ook niet uitsluitend aan het juiste adres voor digitale televisie via de satelliet, maar kan je er ook voordelige telefoniepakketten afsluiten en kan je er eveneens gebruikmaken van snel internet.

Pakket op maat samenstellen

Canal Digitaal biedt haar klanten de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen. Misschien ben je naast digitale televisie bijvoorbeeld ook wel op zoek naar voordelige telefonie of wil je in je nieuwe huis gebruik kunnen maken van snel en kwalitatief internet. Het kan allemaal en door een pakket op maat samen te stellen zorg je er voor dat je steeds kan genieten van een zo compleet mogelijk aanbod aan diensten tegen een zeer scherp prijskaartje. Wil je later je huidige diensten verder uitbreiden of aanpassen, dan is dat overigens ook geen enkel probleem.

Goedkoopste TV-pakketten van Nederland

Net omdat Canal Digitaal over het alleenrecht beschikt om digitale televisie via de satelliet aan te bieden spreekt het voor zich dat dit de kostprijs van de pakketten aanzienlijk kan drukken. Canal Digitaal is op vlak van televisie dan ook zonder enige twijfel de goedkoopste aanbieder van Nederland. Je kan er overigens niet alleen genieten van een scherpe kostprijs, daarnaast wordt je ook steeds voorzien van bijvoorbeeld maar liefst 50 HD-zenders en meer dan 300 digitale TV-zenders! Wanneer je op zoek bent naar een zo compleet mogelijke televisie ervaring bij jou thuis, dan kan gebruikmaken van de diensten van Canal Digitaal voor jou ongetwijfeld bijzonder interessant zijn!