Alles in één

Wat is alles in 1?

Telecomabonnementen kent iedereen, maar wat is eigenlijk alles in 1? We vertellen u waarschijnlijk niets nieuws wanneer we u zeggen dat er door de jaren heen een aanzienlijk aantal telecomdiensten zijn bijgekomen. Vroeger was er bijvoorbeeld alleen maar telefonie, terwijl daar door de jaren heen ook nog internet en uiteraard ook digitale televisie is bijgekomen. Al deze verschillende diensten samen zorgen voor een vaste maandelijkse kostprijs die niet voor iedereen even eenvoudig te dragen is. Veel mensen ondervinden dan ook de nodige moeite om hun maandelijkse factuur tijdig te kunnen betalen met alle gevolgen van dien. Door te kiezen voor een alles in 1 pakket zorgt u er voor dat de kostprijs gedeeltelijk kan worden ingeperkt. Een alles in 1 pakket is immers goedkoper dan wanneer u alle verschillende diensten afzonder zou afsluiten. Wilt u hier graag meer over weten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel wat een alles in 1 pakket precies voor u kan betekenen.

Telefonie, internet en digitale televisie in 1

Kiezen voor een alles in 1 pakket wil zeggen dat u er voor kiest om alles in één enkel pakket op te nemen. Het gaat daarbij dan om zowel telefonie, internet als digitale televisie. Veel mensen staan hier nog steeds weigerachtig tegenover omdat ze vrezen dat ze dan verplicht zijn om te kiezen tussen een beperkt aantal pakketten met een al even beperkte inhoud. Dat is in realiteit gelukkig niet het geval. De meeste providers bieden immers alles in 1 pakketten aan zoals ze ook een gewoon pakket zouden aanbieden. Met andere woorden, de klant beslist zelf welke mogelijkheden zijn pakket allemaal te bieden heeft. Let wel, ook hier geldt, des te meer mogelijkheden u heeft, des te hoger de kostprijs als vanzelfsprekend zal komen te liggen.

Alles in 1 goedkoop afsluiten

Wanneer we de kostprijs van de populaire alles in 1 pakketten gaan vergelijken met de losse pakketten op vlak van telefonie, internet en digitale televisie stellen we vast dat de alles in 1 pakketten steevast goedkoper zijn. Dat is ook niet meer dan normaal aangezien de provider op deze manier niet één keer, maar wel verschillende keren over een bepaald inkomen beschikt. Daarnaast zijn dergelijke pakketten voor de provider ook een stuk interessanter omdat ze op een eenvoudige manier verschillende diensten binden. Daardoor wordt het geheel ook op administratief vlak een stuk eenvoudiger waardoor er kosten bespaard kunnen worden. In de praktijk zal een alles in 1 pakket dan ook steeds een flink stuk voordeliger zijn.

1 aanspreekpunt

Het alles in 1 pakket heeft echter niet alleen als voordeel dat het goedkoper is dan wanneer u alle pakketten individueel afsluit, maar ze zorgt eveneens voor een eenvoudigere communicatie. Door het gebruik van een alles in 1 pakket heeft u eveneens slechts 1 aanspreekpunt voor alle diensten. Ook het feit dat u als consument slechts één enkel aanspreekpunt heeft voor al uw problemen zorgt er voor dat steeds meer mensen er voor kiezen om gebruik te maken van een dergelijke bundel. Ze is dus niet alleen financieel interessanter, ook bij eventuele problemen zult u veel sneller en eenvoudiger geholpen kunnen worden.