Alles in één

Klantenservice UPC

Telefonisch: 0900-1580
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
Post-adres:
UPC Nederland
Postbus 320
8200AH Lelystad
Algemene voorwaarden

Alles in één van UPC

De alles in 1 pakketten van UPC bieden je als klant alles waar je maar enigszins nood aan kan hebben. Door er voor te kiezen om één van deze pakketten af te sluiten kies je namelijk niet alleen voor voordelige telefonie en snel internet, daarnaast beschik je ook nog eens over een waaier aan mogelijkheden op vlak van digitale televisie. Zijn de drie standaard pakketten die worden aangeboden niet helemaal wat je van jou pakket verwacht? Geen probleem! UPC biedt haar klanten namelijk vrijblijvend de mogelijkheid om verschillende extra's aan hun pakket te verbinden. Op deze manier kan iedereen een alles in 1 pakket afsluiten dat zonder probleem zal weten te voldoen aan diens verwachtingen. Ook op zoek naar een kwalitatief en voordelig alles in 1 pakket? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de pakketten bij UPC!

Geen alles-in-1 pakketten gevonden van UPC.

Drie verschillende pakketten

Als klant van UPC heb je de keuze uit in totaal drie verschillende alles in 1 pakketten. Deze pakketten bieden je stuk voor stuk een uitgebreide basis aan voor wat betreft telefonie, internet en digitale televisie. Hoe duurder het pakket, des te uitgebreider het pakket uiteraard is. Vooral voor mensen die graag optimaal gebruik willen maken van alle mogelijkheden op vlak van digitale televisie is het interessant om te kiezen voor het tweede of grootste pakket. Bij deze alles in 1 pakketten is immers de dienst MyPrime inbegrepen waarmee je onbeperkt kan genieten van de mooiste series en de beste films. Op deze manier haal je nog meer uit je televisie en dat alles voor slechts een paar euro per maand extra.

Voordelig bellen naar vast en mobiel

Wanneer je er voor kiest om een alles in 1 pakket van UPC af te sluiten kan je steeds gebruikmaken van een zeer voordelig tarief en dat niet alleen naar vaste toestellen, maar ook naar mobiele telefoons. Deze optie is standaard inbegrepen in alle drie de alles in 1 pakketten, maar daar blijft het gelukkig niet bij. Afhankelijk van het type pakket dat je kiest kan je gebruikmaken van super snel internet tot wel 200 MB/s download en 10 MB/s upload. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, door gebruik te maken van een alles in 1 pakket van UPC kies je niet alleen voor voordelige telefonie, maar heb je ook nog eens voordelig en snel internet ter beschikking.

Gratis overstapservice

UPC biedt haar klanten een geheel gratis overstapservice aan. Door gebruik te maken van deze service zorg je er voor dat je abonnement of pakket bij je vorige provider wordt opgezegd waarna je zorgeloos aan de slag kan met je alles in 1 pakket bij UPC. Dat is uiteraard bijzonder mooi meegenomen. Veel mensen twijfelen namelijk om over te stappen van provider omdat ze vrezen dat er een lange en moeilijke procedure en vaak ook kosten aan verbonden zijn. Bij UPC is dat in ieder geval niet zo en stap je met andere woorden steeds over zonder zorgen. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu ook jou alles in 1 pakket aan bij de provider UPC.