Alles in één

Klantenservice Telfort

Telefonisch: 0900-9596
(kosten: 0,50 EUR per eenmalig)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Post-adres:
Telfort
Postbus 217
2400AE Alphen aan den Rijn
Algemene voorwaarden

Alles in één van Telfort

Telfort is één van de vele providers die haar klanten de mogelijkheid biedt om verschillende diensten te bundelen in één enkel pakket. Het alles in 1 pakket van Telfort is bijzonder populair omdat het een lage kostprijs weet te combineren met een relatief aanzienlijk aanbod aan mogelijkheden. Het alles in 1 van Telfort pakket biedt je naast interactieve televisie ook een basispakket op vlak van internet en ook de nodige specificaties op vlak van telefonie zijn aanwezig. Ben je met andere woorden op zoek naar een goedkope, eenvoudige en interessante manier om je diensten te bundelen in één pakket? Maak dan snel kennis met het alles in 1 pakket van Telfort en laat je verbazen door de vele mogelijkheden die er aan zijn verbonden.

Alles in 1 pakketten van Telfort

Alles-in-1 Instap

download
12Mb
upload
1Mb
€ 37,50
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Alles-in-1 Instap nu voor € 37,50 per maand

Alles-in-1 Standaard

download
40Mb
upload
4Mb
€ 39,00
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Alles-in-1 Standaard nu voor € 39,00 per maand

Alles-in-1 Extra

download
80Mb
upload
8Mb
€ 43,00
Bestellen

TV Zenders: 60
HD Zenders: 20
Contractduur: 1 jaar

Aanbieding: Alles-in-1 Extra nu voor € 43,00 per maand

Personalisatie van interactieve televisie

Kenmerkend voor het alles in 1 pakket van Telfort is onder andere dat je als klant over de mogelijkheid beschikt om je pakket op vlak van interactieve televisie haast helemaal te personaliseren. Wil je gebruikmaken van het standaard onderdeel dan betaal je daar slechts enkele euro's per maand voor, maar moet je wel bepaalde functies missen. Telfort heeft er voor gekozen om op deze manier te werken om de doelgroep zo uitgebreid mogelijk te houden. Bij tal van verschillende providers wordt een compleet pakket op vlak van interactieve televisie aangeboden, maar dan wel voor een kostprijs die vele malen hoger ligt. De mogelijkheid om jou abonnement op vlak van interactieve televisie te personaliseren zorgt er voor dat het voor iedereen probleemloos mogelijk wordt om te genieten van de vele voordelen die zijn verbonden aan interactieve televisie van Telfort.

Voordelig basispakket

Wanneer we naar het alles in 1 pakket van Telfort kijken zien we dat er een mooie basis wordt aangeboden van zowel interactieve televisie, internet als telefonie. Voor een standaard gezin zonder hoge eisen zal dit basispakket meer dan waarschijnlijk voldoende zijn. Anderzijds zijn er ongetwijfeld ook gezinnen die meer uit hun pakket willen halen en ook dat is perfect mogelijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van één van de vele extra's die aan het basispakket kunnen worden toegekend. Op deze manier kan je het basispakket uitbreiden met die specificaties die je denkt nodig te hebben en dat zonder dat je opnieuw met een extra abonnement of ander pakket wordt geconfronteerd.

Extra mogelijkheden bij alles in 1 van Telfort

Wat meteen opvalt bij het bekijken van de specificaties van het basispakket zijn de vele mogelijkheden om de standaard onderdelen uit te breiden. Vooral op vlak van interactieve televisie lijken de mogelijkheden werkelijk eindeloos te zijn. Het is bijvoorbeeld probleemloos mogelijk om een pakket om op te nemen aan je abonnement toe te voegen, maar je kan deze ook uitbreiden met interactieve televisie op een tweede toestel en tot slot zijn er een groot aantal extra zenderpakketten beschikbaar zoals het bekende en populaire Film1, het HBO pakket, de FOX Sports zenders en ga zo maar door. De mogelijkheden om te personaliseren stoppen echter niet bij interactieve televisie. Ook mensen die bijvoorbeeld nood hebben aan meer internetverbruik kunnen dit bij het alles in 1 pakket van Telfort perfect aangeven.