Alles in één

Klantenservice Stipte

Telefonisch: 0900-2351650
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Post-adres:
Stipte
Postbus 158
8200AD Lelystad
Algemene voorwaarden

Alles in één van Stipte

Stipte biedt haar klanten de mogelijkheid om een wel erg uitgebreid alles in 1 pakket af te sluiten. De mogelijkheden lijken haast eindeloos waardoor je zelfs de mogelijkheid hebt om een pakket op maat samen te stellen. Dat is interessant omdat mensen vaak zonder dat ze het zelf weten veel teveel moeten betalen voor hun diensten. Dat is zeker het geval wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van verschillende abonnementen, maar ook bij het samenstellen van een alles in 1 pakket kan er erg veel fout gaan. Hoe dan ook, wanneer je graag een pakket op maat wenst samen te stellen en wenst te beschikken over zowel telefonie, internet als televisie is het afsluiten van één van de alles in 1 pakketten van Stipte beslist een interessante keuze.

Geen alles-in-1 pakketten gevonden van Stipte.

Waarom het alles in 1 pakket van Stipte?

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen om te kiezen voor één van de alles in 1 pakketten van Stipte. In eerste instantie is het zeer eenvoudig, niet alleen omdat de facturatie samen wordt geplaatst, maar ook omdat je slechts over één aanspreekpunt beschikt. Bijgevolg wordt je bij vragen of problemen snel verder geholpen. Dat is echter niet alles. De belangrijkste reden om te kiezen voor een alles in 1 pakket van Stipte is ongetwijfeld het lage prijskaartje. In combinatie met het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden bieden de alles in 1 pakketten een ronduit uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding. Wil je overstappen naar Stipte en wil je graag zowel een abonnement voor internet, televisie als telefonie afsluiten? Kies dan voor één van de alles in 1 pakketten die deze provider aanbiedt!

Mobiel internet in je alles in 1 pakket

Kenmerkend voor het alles in 1 pakket van Stipte is dat je deze als klant steeds kan voorzien van een abonnement met mobiel internet. Op deze manier krijg je met één enkel pakket niet alleen de beschikking over vaste telefonie, vast internet en televisie, maar ook nog eens over internet dat je onderweg kan gebruiken. Al deze verschillende diensten zijn bijgevolg ook op dezelfde factuur terug te vinden en bij problemen is er steeds slechts één enkel aanspreekpunt waardoor je snel wordt geholpen. Het mag duidelijk zijn, ben je naast het gewone internet, telefonie en televisie ook nog op zoek naar een abonnement met mobiel internet tegen dezelfde interessante en voordelige voorwaarden? In dat geval is een alles in 1 pakket van Stipte voor jou ongetwijfeld de perfecte oplossing!

Eenvoudig overstappen naar Stipte

Heb je momenteel reeds één of meerdere abonnementen lopen bij een andere provider, maar wil je graag overstappen naar een alles in 1 pakket van Stipte? Dat kan! Stipte biedt haar klanten een zeer eenvoudige en kosteloze manier om over te stappen. Daarnaast kom je niet zonder internet, telefonie of televisie te zitten wat bij veel andere providers wel eens het geval durft te zijn. Ben je met andere woorden geïnteresseerd in één van de alles in 1 pakketten van Stipte? Twijfel dan niet langer en stap nu over!