Alles in één

Klantenservice CanalDigitaal

Telefonisch: 0900 - 9323
(kosten: 1,00 EUR per gesprek)
Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
Post-adres:
CanalDigitaal
t.a.v. Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum
Algemene voorwaarden

Alles in één van CanalDigitaal

Canal Digitaal mag dan misschien niet zo bekend zijn als vele andere, grote providers in Nederland, toch heeft ook dit bedrijf haar klanten op vlak van alles in 1 pakketten heel veel te bieden. Je kan als (nieuwe) klant van Canal Digitaal steeds een keuze maken uit drie verschillende pakketten die stuk voor stuk opvallend betaalbaar zijn. Canal Digitaal vindt het dan ook belangrijk om iedereen de mogelijkheid te bieden om gebruik te kunnen maken van de voordelen van een alles in 1 pakket. Denk je er met andere woorden ook aan om zowel televisie als telefonie als internet af te sluiten bij een nieuwe provider? In dat geval heeft Canal Digitaal ongetwijfeld heel wat moois voor jou in petto. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel meer over deze voordelige alles in 1 pakketten.

Geen alles-in-1 pakketten gevonden van CanalDigitaal.

Drie voordelige alles in 1 pakketten

De meeste providers die alles in 1 pakketten aanbieden kiezen er voor om deze standaard reeds zo uitgebreid mogelijk te maken. Op zich is dat niet erg, hoe uitgebreider het pakket, des te meer plezier je er aan kan beleven, alleen heeft dat natuurlijk wel zo zijn invloed op het kostenplaatje. Bij Canal Digitaal is dat eigenlijk niet het geval. Deze provider biedt haar klanten drie basis pakketten aan die je vervolgens naar hartenlust kan uitbreiden. Op deze manier sluit je steeds een pakket af dat je kan afsluiten voor een zo laag mogelijk maandelijks prijskaartje en dat terwijl je toch datgene krijgt waarnaar je op zoek bent. Niet voor niets zijn de alles in 1 pakketten van Canal Digitaal tegenwoordig dan ook bijzonder populair.

Diverse opties bij Canal Digitaal

Wanneer je het overzicht van de drie alles in 1 pakketten van Canal Digitaal bekijkt valt meteen op dat je als klant diverse opties aan je pakketten kan toevoegen. Kenmerkend voor de pakketten is dat ze bijvoorbeeld steevast beschikken over standaard internet welke je wel zeer eenvoudig kan uitbreiden naar extra snel internet. Daarnaast zijn per pakket een bepaald aantal standaard zenders inbegrepen die je eveneens kan uitbreiden met extra zenderpakketten. Onderaan elk pakket van Canal Digitaal staat overigens ook de eventuele promotieprijs aangegeven. Op nagenoeg alle pakketten kan je steeds gedurende de eerste periode van 3 of 6 maanden genieten van een interessante korting. Het spreekt voor zich dat dit er voor zorgt dat je als klant steeds kan genieten van een zo voordelig mogelijk tarief en dat terwijl je toch over een compleet aanbod aan diensten kan beschikken.

Alles in 1 pakket op maat

We hebben het eigenlijk eerder op deze pagina reeds aangehaald, maar bij Canal Digitaal beschikken klanten steeds over de mogelijkheid om een alles in 1 pakket op maat samen te stellen. Wil je graag enkele extra zenders ter beschikking hebben? Wil je graag gebruikmaken van extra snel internet en heb je nood aan meer belminuten? Het is allemaal perfect mogelijk. Door de mogelijkheid om een alles in 1 pakket op maat samen te stellen zorg je er voor dat je werkelijk geen euro teveel moet betalen en dat is precies waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Het mag duidelijk zijn, de alles in 1 pakketten van Canal Digitaal hebben je bijzonder veel waar voor je geld te bieden.