Alles in één

Klantenservice Caiway

Telefonisch: 088- 2249 111
(kosten: 0,00 EUR per minuut)
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Post-adres:
Caiway
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk
Algemene voorwaarden

Alles in één van Caiway

Bij Caiway is het mogelijk om aparte abonnementen af te sluiten voor internet, telefonie of televisie. Het is echter ook een optie om voor een alles in 1 Caiway pakket te kiezen. Bij een alles in 1 pakket betaal je een vaste maandprijs waarvoor je internet krijgt, televisie en kunt bellen. Wanneer je aparte abonnementen afsluit, zal de maandprijs hoger zijn, dus het is zeker de moeite waard om de prijzen van een alles in 1 Caiway pakket te vergelijken met de prijzen van aparte abonnementen.

Alles in 1 pakketten van Caiway

alles-in-1 Voordelig

download
75Mb
upload
75Mb
€ 46,00
Bestellen

TV Zenders: 70
HD Zenders: 31
Contractduur: 1 jaar

Alles-in-1 Slim

download
250Mb
upload
250Mb
€ 58,00
Bestellen

TV Zenders: 70
HD Zenders: 31
Contractduur: 1 jaar

alles-in-1 Snel

download
500Mb
upload
500Mb
€ 70,00
Bestellen

TV Zenders: 70
HD Zenders: 31
Contractduur: 1 jaar

Supersnel internet

Het internet dat Caiway levert is gegarandeerd supersnel. Of het nu binnenkomt via glasvezel of via de wifi, Caiway garandeert een snelle internetverbinding. Hierdoor kunnen meerdere personen tegelijk online zijn, en kunnen grote bestanden of films gedownload worden.

Telefonie

Caiway staat voor voordelig bellen. Dit houdt in dat de vaste kosten zoals starttarief en gesprekskosten zo laag mogelijk zijn. De kosten zijn niet per minuut, maar worden afgerekend per seconde. Hierdoor betaal je daadwerkelijk de gemaakte belminuten en seconden.

HD Televisiekijken

Bij Caiway kijk je standaard televisie in full HD kwaliteit. Ze hebben het grootste HD aanbod via de kabel binnen Nederland. Met het basispakket heb je al de keuze uit 70 zenders, waarvan er 31 in HD kwaliteit worden geleverd. Daarnaast is het mogelijk om op verschillende apparaten televisie te kijken, hierbij kun je denken aan je tablet, smartphone, laptop of personal computer. Er bestaat ook nog de optie om te kiezen voor de interactieve TV, waardoor je programma’s kunt terugkijken of opnemen. Ook pauzeren en terugspoelen behoort tot de mogelijkheden.

Alles in 1

Wil jij ook een alles in 1 Caiway pakket? Kijk naar de mogelijkheden die op internet worden aangeboden en welke kosten die met zich mee zal brengen. Je zult altijd goedkoper uit zijn dan wanneer je alle abonnementen apart afsluit.